web design templates

"jezelf ontwikkelen met levensthema’s die jou inzicht geven in jouw authentieke zelf"

Voel je Vrij-dag
Je wilt optimaal genieten van het weekend en alles eruit halen! Je wilt jezelf ontwikkelen met levensthema’s die jou inzicht geven in wat jouw authentieke zelf is. Zo vaak je wilt, zo vaak je kunt wordt jij interactief en vooral praktisch toepasbaar wijzer op “Voel je Vrij-dag” tussen 20:00 en 21:30.
Toegang: 
Per avond € 17,50
5-strippenkaart € 80,00
10-strippenkaart € 150,00
De strippenkaarten zijn geldig op maandag, woensdag, vrijdag en zondag
In verband met het inschatten van plaatsen is vooraf aanmelden gewenst!

Programma 2019

10-mei......THUIS_KOMEN

Thuiskomen bij jezelf: Iedereen kent dat heerlijke weekend gevoel! Even niets moeten... Thuiskomen bij jezelf, hier ervaar je hoe het is om nog een dieper gevoel van thuiskomen te voelen. Wie ben jij zelf, waar kom jij naar thuis? Deze eerste vrij-dag avond sessie is een kado voor jou! Want alles draait om jou... 
Meld je aan dan zien we jou op "Voel je Vrij-dag" avond tussen 20:00 en 21:30.
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

17-mei......AANDACHTIG_WANDELEN

Aandachtig Wandelen: 'Onze wereld' wordt steeds gehaaster, door de ‘communicatie-druk’ wordt er steeds meer en steeds sneller een reactie van ons verwacht. Wij zijn druk in ons hoofd met wat er allemaal moet gebeuren, daarom zijn wij vaak niet meer ‘hier’. Tijdens deze avond leren wij ervaren dat ‘hier’ zijn heerlijk is. Je maakt verbinding met je lijf en voelt de energie in je stromen. Je komt weer tot leven!

Vrijdag 17 mei
20.00-21.30 uur
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

24-mei......INZICHT_DOOR_OVERZICHT

Inzicht door Overzicht: Je leven bestaat voor het overgrote deel uit het maken van keuzes. Je streeft naar het maken van juiste keuzes. Wat maakt echter een keus juist? Deze vrij-dag avond sessie gaat in op het belang van het verkrijgen van inzicht, in een situatie en of probleem, voor het maken van juiste keuzes.

Vrijdag 24 mei
20.00-21.30 uur
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden  

14-juni.......THUIS_KOMEN_2

Thuiskomen bij Jezelf II: Het vervolg op "Thuiskomen bij jezelf". De verdieping in het jouw authentieke zelf zijn. Meld je aan dan zien we jou op "Voel je Vrij-dag" avond tussen 20:00 en 21:30.
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

21-juni.......VRIJ_EN_BLIJ

Vrij en Blij: De vrij-dag is vaak een dag vol verwachtingen en plannen voor het weekend. Heb je wel energie over voor het weekend? Is jouw weekend vol gepland met dingen die moeten of waar je door de week niet aan toe bent gekomen? Deze vrij-dag avond is de sessie gericht op het verkrijgen van energie voor het weekend en daarna. Meld je aan voor "Voel je Vrij-dag” tussen 20:00 en 21:30. 
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

28-juni.......PLAYFULLY_HAPPY

Playfully Happy: Wat houdt je gelukkig voelen eigenlijk in? Hoe bereik je dat gelukzalig gevoel? Deze vrij-dag avond verkrijg je op interactieve wijze inzicht in het fenomeen 'gelukkig zijn'. Meld je aan dan zien we jou op "Voel je Vrij-dag" avond tussen 20:00 en 21:30. 
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

Programma II 2019

05-juli.......AANDACHTIG_BEWEGEN

Aandachtig bewegen: vaak heb je niet door dat je eigenlijk het grootste deel van je leven bewogen wordt. Je maakt plaats, je rijdt, loopt, fietst naar je werk of naar de ander. Je ontvangt de ander en zorgt dat die ander zich bekwaam voelt. Je bent een reactief wezen. Hoe zou het zijn als jij jouw beweging bewust bepaalt? Je zou je in ieder geval meer bewust zijn van je reacties. Ervaar jouw beweging en reacties op "Voel je Vrij-dag" avond tussen 20:00 en 21:30. Schrijf je in! 
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

12-juli.......NEEM_DE_RUIMTE

Neem de Ruimte: Deze vrij-dag avond is het thema 'ruimte'. Alles en iedereen neemt ruimte in. Kun je eigenlijk wel ruimte geven of ruimte nemen? Wat houdt ruimte innemen eigenlijk in en hoe doe je dat bewust? Hoe bepaal je hoeveel ruimte jij of de ander nodig heeft? Deze avond ervaar je interactief hoe ruimte innemen voelt. Je ervaart jezelf in de ruimte die jij inneemt ten opzichte van de ander. Voel je Vrij-dag” tussen 20:00 en 21:30. Meld je aan dan zien we jou op "Voel je Vrij-dag" avond tussen 20:00 en 21:30.
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden 

HOME pagina

© Copyright 2019 Alles Draait om Jou! - All Rights Reserved